Tack Pia för din trumhealing med skrift. Kändes bra, efter healingen var jag yr/snurrig. Energierna balanserades efter ett tag till fylld av energi och allt är som det ska vara. Fick till mig fina budskap som jag absolut ska ta till mig. Vad duktig du är! Åsa Kristofferson Stort tack för det du och din magiska kula förmedlade till mig. Ni gav mig svar på mina frågor som jag verkligen kan ta till mig. Kan verkligen rekommendera er och era vackra, fina energier. Tack för att jag fick gåvan att bli utvald. Kram Eva....
scriptkoder.com

 

Inre vägledning till dig och ditt liv:
Idag trummar jag in glädje och kärlek till dig som vill ha och behöver.

Magisk ny dag till dig

-Allt börjar med inre kärlek!

Nya trumman:

Alla dessa symboler som kom till mig. 

- Andas in dig och ditt hjärtas djup.

Symboler och trummans budskap:

Trumman går ner i djupet av dig i dina atomer, släpper upp blockeringar tillsammans med fågel Fenix återupplevs du till den du är här för att vara och väcka upp gudinnan inom dig och Markaba stärker hela dig.

Skrivet av målaren Viktoria:

En del människor reser sig gång på gång. Även om nästa fallgrop blir djupare. En del reser sig och ger ljus till andra. Rätt trumma till rätt Människa.

Trumman är gjord av Lasse

Mer om deras konst och hantverk hittar du här:  

Healing och medial guidning 

- Vad är healing och vad kan den göra för dig?

- Hur andra människor upplever healingen.

- Hur jag arbetar som medial och vilka verktyg använder jag mig av.

Boka dig gör du längst ner på sidan

Master Reiki healer

Jag är certifierad Reiki Master healar med en ny symbol som har funnits här på jorden en kort tid som är ner kanaliserad av Aschima 

Jag ger dig healing på bänk och distanshealing där du är.  Under en behandling hos mig får du inre lugn, energipåfyllning och mer flöde i din kropp, själ och ande. Du står stadigare i dig själv.

-Vad är och gör Reiki healing?

- Livsenergi 

Reikin löser upp kroppsminnen, spänningar och undanträngda känslor som kan komma upp till ytan.  På så vis får du en möjlighet att hantera dem och kroppens förmåga att läka sig själv ökar. 

En Reiki behandling hjälper kroppen att självläka på alla nivåer. 

Fysiskt, psykiskt, emotionellt och andligt.

Du får mer inre kontakt med dig själv och stannar kvar i din naturliga livsenergi.  

Diamant healing ingår i alla healing sessioner. Ny stark healing symbol som finns hos mig. Den löser upp gamla blockeringar, värk i kroppen, ger dig inre kärlek, styrka, mod, kraft, glädje och frihet till den du är.

Allt är från det högst bästa för dig i kärlek.

Du bokar in dig på en healing i Hjo eller distans healing där du är.

Distanshealing:

Du får ett skriftligt meddelanden till dig från dina guider, änglar eller någon som går bredvid dignär du tar en distans healing av mig.

Jag använder även trumman under en distanshealing.

Med trummans hjälp blir du friare i din inre glöd och kärlek.  Trumman renar dig från olika blockeringar, kapar band som du längre inte behöver och lagar band som gör dig mer i balanserad och fri i den du är.

Trummans helande ljud får du hem, via en ljudfil när du bokar in en distans healing.

Meddela mig innan vad du behöver i ditt liv. 

Healing på bänk i Hjo 

 Reiki healing med trumma och klangskål.

Nyheter: 

Healing i 7 dagar:

Öppna upp ditt hjärta!

Punktmassage:

På bänk och distans 

Var:

Distans healing

-Du tar emot där du är och när det passar dig.
Tid: ca 1 h 30 minuter/dag.

Healing dagar:

Dag 1-2 Blockeringar:
Healingen löser upp blockeringar som du trängt undan. Det kan vara känslor som kommer upp eller händelser i detta liv du lever nu. Känslor och händelser kan komma upp efteråt för att lösa upp i din kropp, själen förstår genom förståelse, förlåtelse och kärlek till dig själv.

Dag 3 Tidigare liv:
Du kommer att ta emot förlåtelse, tidigare kunskap, livsuppgifter och kärleken till dig själv.

Dag 4-5 Detox betyder avgiftning:
Healingen detoxar dig på djupet av dina organ på cellnivå och DNA

Där det behövs, din kropp blir läkt och du blir mer fri i den du är.

Dag 6-7 Kärlekens inre kraft och glädje:
Healingen kommer gå i djup kärlek, lugn och stillhet till allt det du är.

Du blir sammankopplad med din kropp själ och ande.

Mat:

Special kost som du får tips på nyttig mat under healingen.

Du får:

Kontinuerlig kontakt med mig Pia under healing dagarna och efteråt. Du kommer att få en ljudfil med trumman antingen under eller efter healingen som är bara till dig och skrift med budskap från ditt andeteam.

Tänk på att healingen är 7 dagar efter varandra så du ger dig själv tid till återhämtning och känna in vad du och din kropp behöver.

Du kommer även att kunna hämta ner healingen efter att du gått de

7 dagarna ifall du känner att du behöver mer av healingen.

Pris:

1440 kr (ordinarie pris: 5250 kr)

Allt är från det högst bästa för dig i kärlek och glädje.
Jag använder mig av trumma och klangskål för att du ska komma ner på djupet av dig själv, släppa upp blockeringar och läka inom dig till självkärlek som du är här på jorden för att vara.

Hur andra upplevt 7 dagars healingen:

En fantastisk healingvecka

Det har varit en fantastisk healingvecka , även om det händer mycket och jag ska försöka sortera allt. Får väl inte tänka för mycket antar jag utan bara vara. Tack för ett jättearbete som du Pia gjort under denna vecka.

Tack för att Du finns

Rekommenderar varmt att göra denna 7 dagars-healingen för att hitta och läka sej själv.

 Tack, Kram Monika❤

En väldigt magisk och renande resa.

Healingen som jag mottagit av Pia har hjälpt mig att komma mer i kontakt med min egen kropp och själ. Under dessa dagar så kände jag en stark rensning i både kropp och sinne.

Det var otroligt vackra 7 dagar där jag fick stöttning och hjälp energetiskt av Pia på alla sätt och vis när jag behövde det.

Jag fick reda på saker som jag inte hade kunnat koppla ihop förut, men med hjälp av Pia har jag kunnat göra riktiga ändringar i mitt liv vad gäller kost, själsligt och kroppsligt. Jag kände en otrolig kärlek och värme under dessa dagar och särskilt när jag fick höra Pias röst när hon sjöng och slog på trumma. Det öppnade upp något inom mig och hjälpte mig att släppa lös på blockeringar i kroppen och i mina chakran.

Fick även hjälp med att förstå mina blockeringar och vart dem satt i kroppen, vad jag skulle kunna göra för att öppna upp dem och släppa lös på gammal energi som inte längre tjänade mig.

Oerhört tacksam och värt priset. 👍✨

Bra rådgivning, härlig energi och en väldigt vis, magisk och intuitiv kvinna som hjälper dig komma på rätt spår för att läkningen ska ske så smidigt som möjligt.

Det häftigaste var att allt Pia sa stämde överens med det jag varit med om i mitt liv och saker jag känt länge. Hon satte ord på allt och visste precis vart i min kropp jag hade haft problem. Sen hennes healing så känner jag mig mer öppen och redo att ta tag i min läkning på allvar. En väldigt magisk och renande resa. /Rebecca

Känner jag mig enormt stark till att stå i mig själv

Pias healing är helt fantastisk så renande på alla plan.

Under dessa 7 dagar har min kropp få gå igenom en enorm omtumlande resa. Där jag fått vägledning när jag känt att jag har behövt det.

Jag har även blivit av med min värk i mitt knä. Idag känner jag mig enormt stark till att stå i mig själv, vilket har gjort att jag litar på att läkningsprocessen fortsätter inom och utanför mig. / Marianne

Renade och inspirerande

Tack det här var underbart vackert att få ta del av healingen i 7 dagar.

Allt har känts avslappnade, samtidigt ibland omtumlande och kärleksfullt. Jag har gråtit, skrattat och skrikit ut min sorg, förlåtes, glädje och kärlek.

Renade och inspirerande och trodde faktiskt inte att jag kunde bli hel med hjälp av healingen. Vilket jag har blivit. / Kram Ann 

Punktmassage: 

På bänk och distans 

Få en närmare kontakt med dig själv?

Kroppen är uppbyggd av nerver och nerverna är sammankopplade till varandra.
Ömma punkter och spänningar löses upp genom att trycka på dem.
Jag hittar dina punkter som du kanske inte visste fanns.
Med min hjälp kommer du närmare ditt inre arbete genom att släppa upp det du inte längre behöver bära på och även få kontakt med dina känslor.
Massagen ger dig möjlighet att läka på ett helt nytt sätt och få en närmare kontakt till dig och ditt liv.

Hjälp för dig som är:
Spänd
Stressad
Levt med obesvarade känslor
Känner ensamhet
Känner ilska,Aggressioner
Känner sorg

Pris: 320 kr ca 30 minuter

Hur andra upplevt punktmassagen: 

Jag upplevde punkterna ömmar under massagen, som släppte efteråt och kroppen känns mjukare. Spänningarna släpper mer och mer under dagen.
//Thomas

Det gör ont i början och sen släppte det efter någon timme. Jag fick mer energi och blev lugn i mig själv efter en behandling.
Rekommenderar varmt och värt att prova.
Tack Pia

// Kristina


Rekommendationer 

Hur kan en healing kännas?

Känns som jag har fått ett inre lugn, vilket var också det Pia fokuserade på. D.v.s. att heala mitt inre rum. 

Min känsla kring healingen jag fick av finaste Pia.

Jag flöt ganska snabbt in i ett avslappnande tillstånd. Ibland vibrerade det i min kropp, ibland kändes vissa delar kallt o som Pia tog på el. tvärtom varmt. 

Vidare så kände ett kortvarigt motstånd o det var vid bröstet o magpartiet, men det släpptes ganska snabbt. Jag kände jag också av i ländryggen o där jag kände det väldigt påtagligt, fick dra upp mina ben, för att det gjorde så ont ... armarna mina kändes också som bly när Pia fortsatte. 

Avslutningsvis kände jag lite mindre o ett lugn inom mig.

Känslan efteråt var svårt att beskriva som om jag kändes tungt, samtidigt tom o lätt inombords ... på väg hem kände jag mig jätteglad över hur långt jag hade kommit och sjöng i bilen m.m. 

När jag vaknade upp nästa dag efter healingen, så var smärta i ländryggen borta, den kom tillbaka en liten kort stund för att försvinna ...

Det känns som jag har fått ett inre lugn, vilket var också det Pia fokuserade på. D.v.s. att heala mitt inre rum. 

Jag kan varmt rekommendera Pia, för hennes händer är magiska ... 

Tack för din gåva Pia o Namasté!
/Nicole

Till finaste Pia Hänninen för din healing o vägledning.

Ni som inte har provat gör det, för vad denna kloka gumma gör med en är helt otroligt ... hennes örnlikna ögon som synar alla vinklar o vrå med värme är helt oslagbart.

Ibland blir man lite rädd när hennes blick fixeras rak o länge på en ... meeeeeeeeen det är det värd, då hon gör det med respekt o med ett sådant kärleksfullt insikt som bara hon med hennes livserfarenhet kan uppbåda och göra.

Jag är så glad att ha fått möta en sådan genuin person som Pia och där jag vet att jag får allt det jag behöver när jag får healing o vägledning av henne. Pia ser bortom det vi inte ser o kan som jag skrev tidigare se rak igenom min själ, så upplever jag det varje gång som jag anlitar henne.

Såååååååååå har Ni inte gjort det så gör det, vill också förtydliga att detta är mina åsikter o inget som Pia har bett mig om. Ibland kan en del tro att man skriver för att "hon har bett en att promota henne" ... men icke sa Nicke, utan jag väljer att skriva detta inlägg helt själv o också för att jag menar det samt har sett vad mycket det har gett mig sedan jag började gå hos Pia.

Tack finaste Pia för att du lyfter upp det fina i mig el. får mig att se det, när allt känns svårt o jobbigt. Namasté 

/Nicole 

Hjälper mig i en jobbig situation, jag har börjat samla kraft och ett större hopp om en bra framtid

Jag har fått förmånen att prova på Pias healing.

Det är en timme av värme då jag verkligen går in i mig själv. 

Får uppleva en massa känslor som behöver bearbetas. Jag har kunnat frigöra mig från massa gamla energitjuvar som jag inte ens visste att de fanns.

Får en fantastisk skriftlig respons efter timmen som du dessutom får ställa frågor om. Kan varmt rekommendera Pias healing.

Den hjälper mig i en jobbig situation, jag har börjat samla kraft och ett större hopp om en bra framtid

💕/Niklas 

Tack Pia för din trumhealing med skrift.

Kändes bra, efter healingen var jag yr/snurrig.

Energierna balanserades efter ett tag till fylld av energi

och allt är som det ska vara.

Fick till mig fina budskap som jag absolut ska ta till mig.

Vad duktig du är! 

/Åsa Kristofferson 

Allt du fick fram stämmer till 100%.

Tack så otroligt mycket fina Pia. Allt du fick fram stämmer till 100%.

Det var en spännande upplevelse. 

Det jobbade väldigt mycket i min mage och

det pirrade i höger ben samt vänster hand.

Kände närvaro av indianer, mina guider och min mormor.

  /Anna 

Blev väldigt avslappnad och med ett stort leende på läpparna, som jag fick redan i början av sessionen.

Tack snälla för din healing med trumma och skrift.

Ja du fick in mig, det är helt klart. Blev väldigt avslappnad och med ett stort leende på läpparna, som jag fick redan i början av sessionen.

En härlig fin känsla av harmoni och rena lyckokänslan.

Jag hörde toner av musik av nativ Indianerna ... Spirit Soul.

Tack snälla detta var behövligt, jag skal följa dina råd. 

Ljus o kärlek 

/ AnnLise 

Känner jag mig så mycket bättre, i balans, i mig, gladare och vägledd.

Pia du är en ängel, din Reiki och vägledning fick mig att komma i balans och hamna i mig själv där mitt flöde är. Efter det du skrev och balanserade Reiki så känner jag mig så mycket bättre, i balans, i mig, gladare och vägledd.

/ Rima 

Hjälpte mig att komma ner i varv, trodde inte att det var möjligt i en stressad uppjagad kropp. 

Pias healing hjälpte mig att komma ner i varv, trodde inte att det var möjligt i en stressad uppjagad kropp. 

Kom närmare mig själv och mina beslut i mitt liv och mindre ont i kroppen.

Varma starka healing energier, kan varmt rekommenderas. 

/Ida 

Mer samlad efteråt och energifylld

Pias healing kändes avslappnat i kroppen, ett sorts lugn, lite mindre snurrigt i huvudet, jag hade en känsla av att min hjärna for runt som en torktumlare. 

Kände mig mer samlad efteråt och energifylld efteråt!

/Inger 

Pia lyckades få bort de negativa energierna och kände ett lugn efteråt.

Pias healing gav mig en skön känsla av avslappning 

och det var skönt att bara kunna koppla av.

Pia lyckades få bort de negativa energierna och kände ett lugn efteråt.

Jag kan varmt rekommendera Pias healing

/ Sandra 

Rörligare i mina leder och full av energi efteråt

Pias healing kände jag mig mer avslappnad i kroppen, varm, och rörligare i mina leder och full av energi efteråt.

/Kerstin <3

 Medial guidning

Hur jag arbetar som medial och hur andra människor blivit hjälpta genom medial guidning hos mig.  

Mediala gåvor: 

Jag simultantolkar energier, samtidigt som jag berättar för dig vad jag ser och känner.  

Min intuition är mycket stark och kan läsa av energier. 

Jag får med hjälp utav mina guider och mitt andeteam, högst bästa för dig den vägledning du behöver. 

- Jag kan ta kontakt med andra sidan om du har någon som går bredvid dig.

 -  Jag kan hjälpa dig att kapaband från tidigare liv eller i detta liv. 

- Djurkommunikation med ditt djur hemma eller djur som lämnat jordelivet. 

-Jag kan också rengöra energier i ditt hem både på distans och via hembesök. 

Bli spådd av mig och spåkulan.

Jag kan se i spåkulan bilder och läsa av energierna som den visar.
Jag skriver till dig vad spåkulan visar och du gör en egen tolkning av det jag får in.
Vilket oftast stämmer överens med ditt liv.

Spå kulan förmedlade:

Hej Pia. 

Stort tack för det du och din magiska kula förmedlade till mig.

Ni gav mig svar på mina frågor som jag verkligen kan ta till mig. 

Kan verkligen rekommendera er och era vackra, fina energier. 

Tack för att jag fick gåvan att bli utvald. 

Kram Eva

Rekommendationer:

Rekommendera varmt Pia: 

har själv fått hjälp via hennes healing att inre stressen blev mindre.

/ Hon var även hemma hos oss och hjälpte till med husrening vilket var lyckad.

/ Pia är mycket varm person med stor hjärta, lättsam att prata med förtroende👍❤️❤️

/Päivi

Pias vägledning är sann och kärleksfull.

Vägledningen gav mig ny kraft och energi till att avgöra min livsändring i livet.

/Kerstin 

Gjorde en spontan läsning hosPia.

Så klockren och träffsäker kan varmt rekommenderas!

/Anders 

Tack så mycket, för ditt stöd ord och fina råd.

Känner mig mer fri i mig.

/Fia 

Tack för att du har kontaktat min älskade pappa

på andra sidan, det är viktigt för mig.

/Rashid  

Kan varmt rekommendera Pia. 

Tack för all  hjälp med min häst och hans onda ben.

Allt stämde och dina healing energier hjälper. 

/Anna-Lisa 

Kärlek, glädje och ljus till dig

önskar

Pia-Aniara 

 

Kontakta mig

© Copyright Contact Body Essence